24/7 ONDERSTEUNING

Jeugdhulpverlening regio Amsterdam

Alle jongeren hebben het recht om verzorgd, begeleid en opgevoed te worden in een veilige omgeving. Spanningen, onveilige situaties en psychische of psychosociale problemen kunnen ervoor zorgen dat je tijdelijk niet meer op je huidige woonadres kunt verblijven, hulp nodig hebt bij het zelfstandig wonen of niet meer zelfstandig kunt wonen en 24/7 ondersteuning nodig hebt.

Jeugdhulpverlening verstrekt hulp wanneer (veilig) opgroeien en je verder ontwikkelen (tijdelijk) niet zonder ondersteuning lukt en wanneer meer hulp nodig is van professionele hulpverleners.

Op zoek naar jeugdhulpverlening regio Amsterdam? Wilskracht Zorg is er voor jou, samen staan we sterk.

Contact opnemen

Over Wilskracht Zorg

Wilskracht Zorg is de organisatie in Amsterdam en omstreken die beschermd en begeleid wonen, dagbesteding en crisisopvang aanbiedt aan jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Bij ons krijgen deze jongeren de kans om hun weg te vinden naar zelfstandigheid door begeleiding te bieden bij het ontwikkelen van dagelijkse vaardigheden die ze hiervoor nodig hebben.

Jouw toekomst is onze zorg, voel je welkom bij Wilskracht Zorg!

Ik wil graag meer weten

NET EVEN DAT EXTRA BEETJE HULP

De voordelen van Wilskracht Zorg

(Zelfstandig) wonen, crisisopvang of dagbesteding via Wilskracht Zorg heeft een aantal voordelen. Wij hebben geen wachtlijsten en bieden 24/7 ondersteuning, zodat er altijd iemand is die naar je luistert wanneer jij dat nodig hebt. Ons ervaren team dat bestaat uit deskundige begeleiders met verschillende achtergronden denkt in oplossingen en helpt je om het beste uit jezelf te halen, zodat je jezelf kunt ontwikkelen en grip krijgt op je eigen toekomst.

Contact opnemen

Jeugdhulpverlening regio Amsterdam nodig? Krijg grip op je toekomst met Wilskracht Zorg

Jeugdhulpverlening regio Amsterdam nodig? Leer steeds beter om voor jezelf te zorgen. Wij begeleiden je in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Purmerend, Zaandam en Zaanstad en hebben altijd een woonvorm die past bij jouw situatie.

Mail naar info@wilskrachtzorg.nl of bel ons op 020-3586551. Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

ELKE DAG EEN FIJNE DAG

Lukt het (nog) niet om zelfstandig te wonen? Beschermd wonen is de oplossing.

Als je het fijn vindt om met iemand over de mogelijkheden te spreken kun je contact met ons opnemen. We zijn makkelijk bereikbaar en denken graag met je mee.

Contact opnemen