24/7 ONDERSTEUNING

Jeugdhulp regio Amsterdam:
schakel de hulp van Wilskracht Zorg in

Iedere jongere heeft het recht om in een veilige omgeving te kunnen opgroeien. Een veilige omgeving is belangrijk om je verder te ontwikkelen. Uiteenlopende problemen, van psychische problemen to veel spanningen binnen je thuissituatie, kunnen ervoor zorgen dat je tijdelijk niet meer op je huidige woonadres kunt verblijven, hulp nodig hebt bij het zelfstandig wonen of 24/7 begeleiding nodig hebt, omdat je niet meer zelfstandig kunt wonen.

Jeugdhulp verstrekt hulp onder jongeren door jeugdzorgwerkers en instanties bij opvoeding, jeugdproblematiek en gedragsproblemen.

Jeugdhulp regio Amsterdam nodig? Laat een hulpverlener de hulp inschakelen van Wilskracht Zorg.

Contact opnemen

Over Wilskracht Zorg

Wilskracht Zorg is de organisatie die beschermd en begeleid wonen, dagbesteding en crisisopvang aanbiedt aan jongeren in de omgeving van Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Aalsmeer, Amstelveen en Zaandam.

Alle ervaren en deskundige mensen binnen ons team hebben het hart op de juiste plek en dragen bij aan onze missie: kwetsbare jongeren tussen de 15 en 25 jaar oud een veilige en fijne woonomgeving bieden en hun eigen kracht versterken, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot gezonde en evenwichtige volwassenen, die volwaardig deelnemen aan de maatschappij.

Jouw toekomst is onze zorg, voel je welkom bij Wilskracht Zorg!

Ik wil graag meer weten

NET EVEN DAT EXTRA BEETJE HULP

Geen wachtlijsten en 24/7 ondersteuning

Het voordeel van Wilskracht Zorg is dat wij geen wachtlijsten hebben, vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht. Wij bieden 24/7 ondersteuning, er is altijd iemand die naar je luistert wanneer jij dat nodig hebt.

Contact opnemen

Jeugdhulpverlening regio Amsterdam nodig? Neem contact op met Wilskracht Zorg

Op zoek naar jeugdhulpverlening regio Amsterdam? Wilskracht Zorg is er echt voor jou. Wij begeleiden je tijdens het (zelfstandig) wonen, zodat je grip kunt krijgen op jouw toekomst.

Mail naar info@wilskrachtzorg.nl of bel ons op 020-3586551. We kijken samen naar een oplossing, samen staan we sterker.

Tot ziens Bij Wilskracht Zorg!

ELKE DAG EEN FIJNE DAG

Lukt het (nog) niet om zelfstandig te wonen? Beschermd wonen is de oplossing.

Als je het fijn vindt om met iemand over de mogelijkheden te spreken kun je contact met ons opnemen. We zijn makkelijk bereikbaar en denken graag met je mee.

Contact opnemen