ALS HET NIET MEER GAAT

Crisisopvang Amsterdam

Soms lopen spanningen hoog op of is een situatie onveilig, waardoor jij tijdelijk niet meer op je huidige woonadres kunt verblijven.

Op zoek naar crisisopvang in Amsterdam? Wilskracht Zorg is er echt voor jou en zorgt voor een veilig onderdak waar jij tot rust kunt komen in de omgeving van de hoofdstad, Purmerend, Zaandam, Amstelveen, Aalsmeer en Zaanstad.

Contact opnemen

Over Wilskracht Zorg

Wilskracht Zorg helpt om jongeren met problemen te begeleiden door middel van dagbesteding, crisisopvang, begeleid- en beschermd wonen. Hierbij ligt onze focus op de ondersteuning om op jezelf te kunnen gaan wonen. Onze betrokken en ervaren hulpverleners staan voor je klaar en zijn er echt voor jou.

Ik wil graag meer weten

Voorwaarde

Om in aanmerking te komen voor crisisopvang via Wilskracht Zorg, dien je tussen de 15 en 25 jaar oud te zijn en al redelijk zelfstandig te zijn. Onder zelfstandig verstaan we onder meer: zelf boodschappen kunnen doen, opstaan, naar school en/of dagbesteding gaan, je leefruimte schoonhouden en koken.

Contact opnemen

Zelfontwikkeling

Tijdens de crisisopvang helpen we je vanuit een veilige omgeving om structuur aan te brengen in je leven, zodat je meer rust krijgt. We ondersteunen je verder bij zelfontwikkeling, werk, studie en hobby’s. Zo kun jij je bewust worden van je eigen kwaliteiten en behoeften nemen en stevig in je schoenen staan binnen jouw leefomgeving en de maatschappij.

Op zoek naar crisisopvang in Amsterdam? Schakel de hulp in van Wilskracht Zorg

Op zoek naar crisisopvang in Amsterdam? Zorg ervoor dat de situatie niet verder escaleert. Schakel de hulp in van Wilskracht Zorg.

Soms kan het gebeuren dat je met spoed hulp nodig hebt. Bij Wilskracht Zorg kun je direct terecht. Verwijzers vanuit jouw huidige hulpverlening of de gemeente kunnen met ons contact opnemen door te mailen naar info@wilskrachtzorg.nl of te bellen naar 020-3586551. We kijken samen naar een oplossing.

ZORG DIE NU NODIG IS

Dreigt de situatie uit de hand lopen? Crisisopvang is de oplossing.

Neem nu contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Laat de situatie niet verder escaleren. We vinden een oplossing. Gegarandeerd.

Contact opnemen