24/7 ONDERSTEUNING

Beschermd wonen in Amsterdam

Beschermd wonen is een woonvorm voor mensen met psychische of psychosociale problemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en een beschermde en veilige woonplek nodig hebben.

Beschermd wonen in Amsterdam? Wilskracht Zorg is er echt voor jou en zorgt voor een geschikte woonplek waar jij beschermd kunt wonen onder begeleiding.

Contact opnemen

Voel je welkom bij Wilskracht Zorg

Wilskracht Zorg biedt je een veilige en fijne woonomgeving, zodat je in alle rust aan jezelf kunt werken. Met de mogelijkheden voor crisisopvang, dagbesteding en begeleid- en beschermd wonen hebben we altijd wel een woonvorm die past bij jouw situatie. Door samen te werken met een team vol ervaringsdeskundigen met verschillende culturele achtergronden wordt jij altijd door iemand begrepen. Wij zijn er echt voor jou en staan voor je klaar.

Voel je welkom!

Ik wil graag meer weten

NET EVEN DAT EXTRA BEETJE HULP

Het proces

Na jouw aanmelding krijg je een veilige en stabiele woonplek. Vanuit daar kijken we naar een goede dagindeling met structuur, vrijetijdsbesteding en een geschikte opleiding of baan. We ondersteunen je bij het opbouwen van sociale contacten en helpen je met het organiseren van je financiën en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt met al je vragen bij jouw begeleider terecht. Alles is bespreekbaar en we zoeken altijd naar een passende oplossing.

Contact opnemen

De mogelijkheden

Bij beschermd wonen zoeken we een fijne en veilige woonplek in de omgeving van Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Zaandam, Amstelveen en Aalsmeer. We bieden de mogelijkheid tot 24/7 ondersteuning op vlakken als het huishouden, opleiding of werk en sociale contacten. Je hebt een eigen kamer, de woonkamer en keuken deel je met anderen.
De begeleider is altijd aanwezig of oproepbaar. Je kunt te allen tijde hulp inschakelen, wij komen ook buiten de geregelde tijden bij je langs.

Beschermd wonen in Amsterdam? Voel je welkom bij Wilskracht Zorg

Beschermd wonen in Amsterdam? Schakel de hulp in van Wilskracht Zorg. Neem contact met ons op door te mailen naar info@wilskrachtzorg.nl of te bellen naar 020-3586551. We kijken samen naar een oplossing, vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Samen staan we sterker.

WTZi-erkend en ISO-gecertificeerd

Wilskracht Zorg is WTZi-erkend en ISO-gecertificeerd. Als WTZi-erkende organisatie voldoen wij aan de eisen op de vlakken meldplicht, toelatingsvergunning, bestuursstructuur en jaarverantwoording om zorg te mogen verlenen die onder de Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg (WLZ) valt.

Per 1 januari 2022 is de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) in werking getreden ter vervanging van de WTZi.

Door onze ISO-certificering garanderen we dat we voldoen aan de internationale normeisen van ISO 9001. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en is daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

ELKE DAG EEN FIJNE DAG

Lukt het (nog) niet om zelfstandig te wonen? Beschermd wonen is de oplossing.

Als je het fijn vindt om met iemand over de mogelijkheden te spreken kun je contact met ons opnemen. We zijn makkelijk bereikbaar en denken graag met je mee.

Contact opnemen