EXTRA HULP WANNEER HET NODIG IS

Begeleid wonen Amsterdam

Wil je zelfstandig wonen, maar heb je daar ondersteuning en begeleiding bij nodig? Dan zijn er organisaties die je graag verder helpen door het aanbieden van begeleid wonen.

Begeleid wonen in Amsterdam? Wilskracht Zorg is er echt voor jou en geeft je de mogelijkheid om toch op jezelf te wonen onder begeleiding in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Zaanstad, Purmerend, Aalsmeer en Amstelveen.

Contact opnemen

Wilskracht Zorg: samen staan we sterk

Een klein team van gepassioneerde en ervaren begeleiders die graag willen helpen als je er even niet meer uitkomt: dat is Wilskracht Zorg.

Als WTZi erkende en ISO-gecertificeerde organisatie bieden we kwetsbare jongeren tussen de 15 en 25 jaar veiligheid en stabiliteit in de vorm van een woonplek en versterken hun eigen kracht door een persoonlijke benadering waarbij hun interesses en behoeftes leidend zijn.

Vanuit beschermd- en begeleid wonen, dagbesteding en crisisopvang geven we je de kans om je te ontwikkelen tot een gezonde en evenwichtige volwassenen.

Voel je welkom bij Wilskracht Zorg!

Begeleid wonen: de mogelijkheden

Bij begeleid wonen zijn er twee mogelijkheden: ambulante hulpverlening of zelfstandig wonen in een groep. Bij ambulante hulpverlening verblijf je in een woning van Wilskracht Zorg en komt er regelmatig een begeleider langs om je te helpen met zaken als financiën, gezondheid en sociale contacten. Bij zelfstandig wonen in een groep woon je op een woonplek van Wilskracht Zorg en heb je een eigen kamer, maar deel je de woonkamer en keuken.

Ik wil graag meer weten

Begeleid wonen in Amsterdam? Wilskracht zorg is er echt voor jou!

Begeleid wonen in Amsterdam? Leer steeds beter om voor jezelf te zorgen. Laat een hulpverlener de hulp inschakelen van Wilskracht Zorg, wij zijn er echt voor jou.

Mail naar info@wilskrachtzorg.nl of bel ons op 020-3586551. We kijken samen naar een oplossing, vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

ALTIJD IEMAND DIE KAN HELPEN

Word steeds zelfstandiger door begeleid wonen.

Leer beter omgaan met geld, het vinden van werk of het opbouwen van sociale contacten. Neem nu contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Contact opnemen